Ενότητα 200: Ρεφλεξολογία


Η ενότητα της Ρεφλεξολογίας αποτελείται από υποενότητες στις οποία εντάσσονται μαθήματα σχετικά με τη Θεωρία της Ρεφλεξολογίας, την εφαρμογή και την πρακτική της Ρεφλεξολογίας.  Οι υποενότητες καλύπτονται καθ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης.

Για να παρακολουθήσετε τα μαθήματα θα πρέπει να κάνετε Αίτηση Εγγραφής στο 2ετές Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στη Ρεφλεξολογία.

RA299 TEST ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ

Σ αυτή την ενότητα βρίσκονται συγκεντρωμένες οι εργασίες, οι ασκήσεις και τα tests για όλα τα επιμέρους μαθήματα της Ρεφλεξολογίας.

Σοφία ΡαπτοπούλουHSi Γραμματεία

RA 210 Γενικό Πλαίσιο Ρεφλεξολογίας

Το μάθημα αφορά το γενικό πλαίσιο της Ρεφλεξολογίας ως προς την ιστορία και την εξέλιξή της. Τη θέση της Ρεφλεξολογίας στο φάσμα των Συμπληρωματικών Αγωγών και τις προοπτικές της στο διεθνές ...

HSi ΓραμματείαΣοφία Ραπτοπούλου

RA 220 Ανατομία της Ρεφλεξολογίας

Το μάθημα αναλύει κάθε επιμέρους τμήμα που είναι απαραίτητο για την ολοκληρωμένη θεωρητική κατάρτιση σπουδαστών για κάθε σύστημα του οργανισμού.

HSi ΓραμματείαΣοφία ΡαπτοπούλουΔιαχειριστής Χρήστης

RA 230 Η Συνεδρία Ρεφλεξολογίας

Στο μάθημα «Η συνεδρία της Ρεφλεξολογίας» εξετάζεται κάθε τι που αφορά την αρχή, την εξέλιξη και το τέλος κάθε συνεδρίας ρεφλεξολογίας αλλά και του συνόλου των συνεδριών για κάθε περίπτωση.

HSi ΓραμματείαΣοφία Ραπτοπούλου

RA 240 Εφαρμογή

Η εφαρμογή της Ρεφλεξολογίας διέπεται από αρχές, κριτήρια και παραμέτρους.
Η επιλογή του σωστού χειρισμού ανά τύπο ιστού και ανά σύμπτωμα για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, είναι καθοριστικής σημασίας για...

HSi ΓραμματείαΣοφία Ραπτοπούλου

RA 250 Πρακτική

  • Εργαστήρια Πρακτικής: Εποπτευόμενη – Επιτηρούμενη πρακτική ανά σύστημα
  • Κλινική Πρακτική: Εποπτευόμενη – Μη επιτηρούμενη πρακτική 60 συνεδριών
  • Κλινική Άσκηση: Ανάληψη πραγματικού περιστατικού στο ...
HSi ΓραμματείαΣοφία Ραπτοπούλου