19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας

19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας 1

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο “19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Περιοχικής Αναισθησίας, Θεραπείας Πόνου και Παρηγορικής Φροντίδας”, στα Ιωάννινα (26 – 29 Σεπτεμβρίου 2019).

Επιλέξαμε μια πόλη που υπήρξε σημαντικό κέντρο του Νεοελληνικού Διαφωτισμού, με πλούσια ιστορική και πολιτιστική παράδοση.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο που διοργανώνει η ΠΑΡΗ.ΣΥ.Α. σε συνεργασία με την ESRA HELLAS και την Α’ Αναισθησιολογική Κλινική Κέντρο Πόνου και Παρηγορικής Αγωγής ΕΚΠΑ, αποτελεί την κορύφωση των επιστημονικών δραστηριοτήτων μας.

Είναι ένα συνέδριο που παρέχει ευκαιρίες και υπόσχεται πολλά στον αναζητητή της γνώσης, στον ερευνητή, στον κλινικό γιατρό, σε όλους τους επιστήμονες του χώρου της Υγείας.
Αποτελεί τόπο συνάντησης και ανταλλαγής απόψεων, γίνεται χώρος που επιτρέπει την διαφορετική άποψη, που αναγνωρίζει και ασπάζεται την καινοτομία. Έγκριτοι επιστήμονες διεθνούς φήμης θα εισηγηθούν θέματα βασισμένα στα πλέον πρόσφατα δεδομένα τεκμηριωμένης ιατρικής πρακτικής στο πεδίο της περιοχικής αναισθησίας, της θεραπείας του πόνου και της παρηγορικής φροντίδας.

Σας περιμένουμε όλους.
Η συμμετοχή σας θα εξασφαλίσει την επιτυχία του συνεδρίου μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Οι Πρόεδροι

Ιωάννα Σιαφάκα, Μαρία Κοκολάκη

 

Πηγή: https://regionalpainpalliativecongress2019.gr/

Έναρξη

00:00

Πέμπτη, Σεπτέμβριος 26, 2019

Λήξη

00:00

Κυριακή, Σεπτέμβριος 29, 2019

Διεύθυνση

Ιωάννινα

Συμμετέχοντες

Leave A Reply